Leverings voorwaarden

Verkoop
 Alle prijzen zijn in euro`s en excl. verzendkosten.

Betalen 

Na je bestelling ontvang je een bevestigings e-mail met een overzicht van de door jouw bestelde artikelen,  het totaalbedrag inclusief verzendkosten. Indien de bestelling per envelop verstuurd kan worden zal dit worden aangepast. De betaling dient vooraf plaats te vinden. De kosten van verzending hangen af van het gewicht van je bestelling. Uitgaande van dit gewicht worden de meest gunstigste verzendkosten berekend (zie verzendkosten, opent in een nieuw venster). Je kunt kiezen uit de volgende betalingsmogelijkheden:
–         overschrijving via ING rek.nr.:  IBAN: NL 11 INGB 07930609 58
–          t.n.v. A. A. klink de Koning te Spijkenisse
–          contante betaling bij afhalen

Verzenden 

Na ontvangst van de betaling zal ik de door jouw geplaatste bestelling zo snel mogelijk verzenden, dit hangt af van hoe druk het is en of het product op voorraad is.

Bestellingen 

De meeste producten op de website zijn ook op bestelling te maken. Mocht een product uitverkocht zijn zal ik je hiervan op de hoogte brengen en/of het product nog te leveren is en in welk tijdbestek. Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week bestellen. 

Eigen risico 

Adéko-creaties besteedt grote zorg aan het inpakken van de producten, toch moet ik vermelden dat er eventueel risico`s aan verbonden zijn. Adéko-creaties kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor breuk, schade, etc. door toedoen van het postbedrijf of derden. Als er problemen zijn met de verzending laat dit dan wel even weten dan kunnen we kijken of we er samen uit kunnen komen.